דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
שם המתכון:
חרוסת עם פירות יבשיםלחץ לתמונה מוגדלת
החומרים הדרושים:
1 תפוח עץ מרוסק
1/2 כוס ממרח תמרים ו/או כף ריבת חלב
1/2 כוס אגוזים קצוצים
1/2 כוס שקדים טחונים
1/2 כוס צימוקים
10 משמשים מיובשים קצוצים
10 תמרים (רצוי מג'הול) קצוצים
קליפה מגוררת מ-1 תפוז/לימון
2 כפות יין אדום/ליקר שרי
אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים לעיסה. ליצור כדורים קטנים, לסדר בעטרות נייר ולקרר עד ההגשה.

ניתן להכין מראש ולהקפיא בתבניות בדוגמאות וצורות שונות (ריבועים, עיגולים וכו'). לפני ליל הסדר מוציאים להפשרה במקרר. מוציאים מהתבניות לצלחת הגשה יפה ומגישים. טעים ביותר (לטעמי..) חצי קפוא.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1
מתכון זה מתאים לחגים:
טו בשבט,פסח