דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
שם המתכון:
זיגוג לבן
החומרים הדרושים:
לזיגוג:
_______
25 גרם חמאה
מיץ מחצי לימון או תפוז
1 חלבון
1-2 שקיות אבקת סוכר
אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה עם המיץ, מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים עד לנקודת רתיחה אבל מבלי להרתיח. מורידים מהאש ומקררים מעט. טורפים את החלבון במזלג ומערבבים עם הנוזל. מורחים על העוגה לאחר שהצטננה חלקית.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1