דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
שם המתכון:
גלידת בננות פירות יער וגנאש שוקולד לבן ללא סוכרלחץ לתמונה מוגדלת
החומרים הדרושים:
4 בננות קפואות
כ-200 גרם פירות יער קפואים
1/2 כוס סוכרלוז
1 מיכל שמנת להקצפה 38%
170 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות (2 חפיסות)
אופן ההכנה:
מביאים שמנת מתוקה לנקודת רתיחה ומוסיפים לה את השוקולד הלבן. מערבבים עד שאין גושים. מצננים מעט.

מעבדים את הבננות פירות יער וסוכרלוז לקרם אחיד. מוסיפים את תערובת הגנאש ומעבדים לתערובת חלקה.

מעבירים לקופסא ומקפיאים. רצוי להוציא מהמקפיא כרבע שעה לפני ההגשה.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1
מתכון זה מתאים לחגים:
ראש השנה,סוכות,שבועות