דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
שם המתכון:
גלידת בננות פיסטוק חלבי תה מאצ'ה וגנאש שוקולד לבן ללא סוכרלחץ לתמונה מוגדלת
החומרים הדרושים:
3-4 בננות קפואות
150 גרם פיסטוק חלבי מקולף
1/2 כוס סוכרלוז
קליפת לימון מגוררת
1 מיכל שמנת להקצפה 38%
2 חבילות שוקולד לבן ללא סוכר (170 גרם)
2 כפיות אבקת תה מאצ'ה מדוללות ב-1/4 כוס מים חמים
אופן ההכנה:
מביאים את השמנת לנקודת רתיחה ומוסיפים את קוביות השוקולד הלבן. מעבדים עד שאין גושים. מוסיפים את התה מאצ'ה. מצננים.

מרסקים את הבננות עם הפיסטוק והסוכרלוז לקרם אחיד. מוסיפים את גרידת הלימון ואת הגנאש ומעבדים לתערובת ללא גושים.

מעבירים לקופסא ומקפיאים.

מוציאים רבע שעה לפני ההגשה.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1
מתכון זה מתאים לחגים:
ראש השנה,סוכות,שבועות