דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
שם המתכון:
גלידת בננות וגנאש שוקולד לבן עם מנגולחץ לתמונה מוגדלת
החומרים הדרושים:
2-3 בננות קפואות חתוכות
כ-300 גרם מנגו טרי או קפוא קלוף וחתוך
1/2 כוס סוכרלוז
250 מ"ל שמנת להקצפה 38% (1 קופסא)
170 גרם שוקולד לבן ללא סוכר (2 טבלאות)
אופן ההכנה:
מחממים שמנת לנקודת רתיחה ומכבים את האש. מוסיפים את קוביות השוקולד הלבן ומערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי. מצננים.

בינתיים מעבדים במיקסר את הבננות עם המנגו והסוכרלוז לתערובת אחידה. מוסיפים את הגנאש ושוב מעבדים לקרם אחיד.

יוצקים לקופסא ומקפיאים. מפשירים כרבע שעה לפני ההגשה.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1