דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
שם המתכון:
גלידת בננות וגנאש שוקולד לבן עם פיטאיה סגולהלחץ לתמונה מוגדלת
החומרים הדרושים:
2-3 בננות קפואות
1 פיטאיה סגולה קלופה
1/2 כוס סוכרלוז
250 מ"ל שמנת להקצפה 38%
170 גרם שוקולד לבן ללא סוכר (2 טבלאות)
אופן ההכנה:
מחממים את השמנת לנקודת רתיחה ומורידים מהאש. מוסיפים את קוביות השוקולד הלבן ומערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי. מצננים.
מערבלים במיקסר את הבננות הקפואות עם הפיטאיה והסוכרלוז לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים לה את גנאש השוקולד הלבן ומעבדים לקרם אחיד.

שומרים בקופסא במקפיא ומפשירים כרבע שעה לפני ההגשה.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1