חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

שם המתכון:
גלידות אישיות של פירות יערלחץ לתמונה מוגדלת
החומרים הדרושים:
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
300 גרם פירות יער או דובדבנים טריים או קפואים
4-5 כפות סוכר או סוכרלייט
1 כפית תמצית וניל
1 גביע יוגורט מולר 2.8%
אופן ההכנה:
בקיץ אני מאוד אוהבת להכין קינוחי פירות, כי הם לא דורשים הרבה עבודה,
הם זמינים ועם 4-5 מרכיבים אפשר להכין מתכון מהיר, קל ובריא למדי -
אם לא לוקחים בחשבון את הקצפת.. אבל אי אפשר לעשות דיאטה כל
הזמן.. וזה מתחלק בין כל המנות..

מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.

במעבד המזון מרסקים את פירות היער עם הסוכר או סוכרלייט.
מוסיפים את היוגורט וממשיכים לעבד בפולסים עד שהיוגורט נטמע ברסק.

מאחדים את המחית עם הקצפת בעדינות בתנועות עטיפה לקרם אחיד
ויוצקים אותו לכד עם פייה. מחלקים את הקרם לתבניות סיליקון לעוגיות
בדוגמא ומקפיאים.

כשעה לפני ההגשה מוציאים להפשרה במקרר.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1
מתכון זה מתאים לחגים:
פסח