דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
שם המתכון:
דג בנוסח יהודי
החומרים הדרושים:
1.5 ק"ג קרפיון טרי חתוך לפרוסות
2 בצלים גדולים
3-4 גזרים
4-5 כוסות מים
מלח, פלפל,סוכר
אופן ההכנה:
פורסים את הבצל והגזר ומבשלים במים עם תבלינים. כשהציר רותח מוסיפים את פרוסות הדג ומבשלים על אש קטנה במשך שעה.

לאחר הבישול מוציאים את הפרוסות על צלחת הגשה ומקשטים בפרוסות גזר מבושל. יוצקים על הכל את הציר ומגישים קר.

(עם הצינון הציר נקרש.)
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1
מתכון זה מתאים לחגים:
פסח,סוכות,ראש השנה