חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

שם המתכון:
מרקחת תפוחי עץ עם אגסיםלחץ לתמונה מוגדלת
החומרים הדרושים:
3 תפוחי עץ בינוניים מזן דלישוס(צהבהבים) קלופים ופרוסים
3 אגסים בינוניים קלופים ופרוסים
חצי כפית גרגרי כוסברה
1 גרעין הל
2 כפות סוכר חום
3.1/2 כוסות סוכר לבן
1 כפית מיץ לימון
אופן ההכנה:
מכניסים לסיר גדול שיכיל בנדיבות את כל המרכיבים ומבשלים על אש
נמוכה תוך בחישה מדי פעם. צריך לעמוד ולהשגיח כל הזמן כי התערובת
מעלה קצף כל הזמן ולקצף יש נטיה לגלוש...
זמן הבישול נע בין 20 דקות לחצי שעה או עד שפרוסות התפוחים/אגסים
נעשות שקופות ובצבע ענבר.
טיפים מיוחדים:
מתאים כתוספת לליפתן או למילוי עוגות וסתם על פרוסת לחם.
רמת הקושי:
1
מתכון זה מתאים לחגים:
סוכות