|
שם המתכון: | | החומרים הדרושים: | 1 ק"ג תפוחי עץ גרנד או "מוזהב" - קלופים וחתוכים לפרוסות
3/4 ק"ג סוכר לבן או 2.5 כוסות כמו סוכר
קורט מלח
מיץ מ-1/2 לימון + גרידת לימון
קורט קינמון
1-2 גרעיני הל (אם אוהבים)
1 כפית תמצית וניל
מים לכיסוי הפירות | | אופן ההכנה: | לבשל את כל החומרים על אש קטנה פרט לקינמון והוניל, עד לקבלת
סמיכות רצויה של הסירופ ופרוסות התפוחים הופכות שקופות ובצבע
הענבר (בערך 30-40 דקות).
בסוף הבישול להוסיף את הקינמון והוניל ולחלק לצנצנות זכוכית נקיות. | | טיפים מיוחדים: | | | רמת הקושי: | 1 | מתכון זה מתאים לחגים: | סוכות,ראש השנה |
| | | |