חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

שם המתכון:
מרקחת תפוחי עץ של תקווהלחץ לתמונה מוגדלת
החומרים הדרושים:
1 ק"ג תפוחי עץ גרנד או "מוזהב" - קלופים וחתוכים לפרוסות
3/4 ק"ג סוכר לבן או 2.5 כוסות כמו סוכר
קורט מלח
מיץ מ-1/2 לימון + גרידת לימון
קורט קינמון
1-2 גרעיני הל (אם אוהבים)
1 כפית תמצית וניל
מים לכיסוי הפירות
אופן ההכנה:
לבשל את כל החומרים על אש קטנה פרט לקינמון והוניל, עד לקבלת
סמיכות רצויה של הסירופ ופרוסות התפוחים הופכות שקופות ובצבע
הענבר (בערך 30-40 דקות).

בסוף הבישול להוסיף את הקינמון והוניל ולחלק לצנצנות זכוכית נקיות.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1
מתכון זה מתאים לחגים:
סוכות,ראש השנה