חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

שם המתכון:
כרוב כבוש - מקור רומנילחץ לתמונה מוגדלת
החומרים הדרושים:
1 כרוב לבן חתוך ופרוס דק או לשמיניות
1 חבילה שמיר
5-6 גבעולי סלרי
1 גזר פרוס
חופן גרגרי קימלׁ(אם אוהבים)
1 כפית מלח על כל כוס מים
אופן ההכנה:
מסדרים בצנצנות שמיר בתחתית, מעל כרוב, סלרי קימל וגזר ושוב
שמיר. מודדים כוסות מים וכפיות מלח בהתאם ומרתיחים. מצננים מעט
ושופכים מעל הכרוב. מנערים מעט את הצנצנות.
מעמידים אותן במקום מואר למספר ימים עד שמתקבל צבע צהבהב-
כבוש.

כאשר מוכן שומרים במקרר.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1
מתכון זה מתאים לחגים:
שבועות,פסח