דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י ריקי ברוך
לרשימת המתכונים המלאה של ריקי ברוך

שם המתכון:
פילה עוף מוקפץ עם נקניקיות
החומרים הדרושים:
500 גרם פילה עוף ברצועות דקות
בצל גדול קצוץ לרצועות דקות
200 גרם נקניקיות ביס חצויות
כפית אריסה מוכנה או רוטב צ'ילי מתוק
אבקת מרק לתיבול
שמן לטיגון

למשרה- רבע כוס חומץ בלסמי
רבע כוס רוטב סויה ומעט שמן
אופן ההכנה:
להכין את המשרה ולהכניס לתוכו את רצועות העוף למשך 2-3 שעות. (אפשר להשאיר במקרר גם לילה מראש.)
לחמם שמן במחבת טפלון רחבה לטגן קלות את הבצל. להוסיף את רצועות הפילה ללא נוזלים ולהקפיץ (אפשר גם פשוט לערבב בכף עץ) אחרי 2-3 דקות להוסיף את חצאי הנקניקיות ולהמשיך להקפיץ. לתבל ברוטב צילי או אריסה ואבקת מרק. לדאוג שלא ידבק . במידה ורוצים להסמיך את המנה יש להוסיף למשרה שנותר 1 כפית קורנפלור ומעט מים לשפוך על החזה ולהקפיץ דקה נוספת.
טיפים מיוחדים:
המנה דורשת בישול מהיר וקצר. אפשר להגיש עם פוקצ'ה (ראו מתכון) או על עלה אפוי של בצק עלים.
המנה מתאימה לברנץ'. או לארוחת מזטים.
רמת הקושי:
1