דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י שולה פייס
שם המתכון:
מרק עוף
החומרים הדרושים:
1 עוף בינוני חתוך ל-4 או 6 מנות
1 בצל שלם
2 גזרים מקולפים
1 שורש סלרי שלם מנוקה
1 שורש פטרוזיליה מנוקה
צרור פטרוזיליה/שמיר/סלרי
1 קישוא
מלח לפי טעם
1-2 כפות אבקת מרק עוף
מים- לכיסוי העוף והירקות
אופן ההכנה:
שמים בסיר את העוף ומביאים לרתיחה, מסירים את הקצף שנוצר בכף ואז מוסיפים את יתר הירקות ועשבי התיבול.
מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש קטנה בערך שעה, או עד שהעוף והירקות רכים.

טועמים ומתקנים תיבול.

מסננים את העוף והירקות ומגישים בנפרד - את המרק עם שקדי מרק או קרוטונים, ואת העוף והירקות לחוד.
טיפים מיוחדים:
את העוף ניתן להגיש קר, או לחתוך לרצועות ולהוסיף לסלט תפוחי אדמה או חסה
רמת הקושי:
1