קרם מסקרפונה:
מערבבים את הגבינה עם אבקת הסוכר וגרגרי מקל הוניל ומקררים במקרר.
יוצקים לסיר את היין, המים ומיץ התפוזים, מוסיפים את הסוכר,
קליפת התפוז, מקל הקינמון ןהציפורן, מרתיחים ומערבבים עד
שהסוכר נמס. קולפים את האגסים לא מורידים את הגבעול,
ומסירים את החלק התחתון המעוגל שלהם כדי שאפשר יהיה להעמיד אותם, משכיבים את האגסים בסיר בתוך הנוזל החם, מכסים במכסה ומבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה.
להגשה: מניחים על כל צלחת אגס וכף קרם מסקרפונה, מקשטים
בחתיכת מקל קינמון, אפשר להגיש את האגס חם או קר.
|