דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י הדר לוי
שם המתכון:
פסטה בשום
החומרים הדרושים:
1 חבילה אטריות או "פרפרים"
2 שיני שום כתושות
100 גרם גבינה צהובה או קשקוול מגוררת
50 גרם חמאה או חצי כוס שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים את המים ומוסיפים 2 כפות שמן זית. מערבבים למנוע הידבקות של הפסטה.

מתבלים בשום, מלח ופלפל ומפזרים את הגבינה המגוררת.
טיפים מיוחדים:
מגישים חם.
רמת הקושי:
1