דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י נירי אלרט
לרשימת המתכונים המלאה של נירי אלרט

שם המתכון:
מרק כרוב חמוץ מתוק
החומרים הדרושים:
1 ראש כרוב
6 כפות סוכר או 16 סוכרזית.
100 גר' רסק עגבניות
קורט מלח לימון
1/2 כוס אבקת מרק פטריות.
מים
אופן ההכנה:
1. חותכים את הכרוב לריבועים ולסיר עם מים בגובה שלא יכסה לגמרי את הכרוב.
2. מבשלים עד שהכרוב רך .מוסיפים את הסוכר ומבשלים עוד כמה דקות.
3. מוסיפים רסק עגבניות.
4.מערבבים את האבקת מרק עם מים לקבלת מישחה רכה ומוסיפים תוך עירבוב למרק.
5. מוסיפים מלח לימון או קצת חומץ, מבשלים עוד 10 דקות והמרק מוכן.
טיפים מיוחדים:
פולה ז"ל לימדה אותי את המתכון עם סוכרזית, למרבה הפלא זה טעים יותר עם סוכרזית.
רמת הקושי:
1