דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י מלי סיקרון
לרשימת המתכונים המלאה של מלי סיקרון

שם המתכון:
רוטב בצל (מתכון אישי)
החומרים הדרושים:
5 בצלים גדולים
4 שיני שום
מלח פלפל שחור
כמון
קמח (3 כפות)
מים
1/4 כוס שמן (תמיד אפשר להוסיף עוד אם רואים שחסר)
אופן ההכנה:
תחילה נקצוץ את הבצל לקוביות קטנות
לאחר מכן נחמם את השמן נוסיף את הבצל ונטגן עד להזהבה
נוסיף את השום הקצוץ ונטגן עד להפיכת הבצל לשחום (לא לשרוף אלא להופכו לחום)
נוסיף את המלח פלפל שחור וכמון ונערבב נוסיף את המים עד לגובה הבצל ונוסיף עוד כחצי כוס
להביא לרתיחה
להכין בלילה של 2 כפות קמח מלח מעט פלפל שחור להוסיף מהמים של הרוטב לדלל ביחד ואח"כ להוסיף אותו לרוטב תוך כדי ערבוב

להביא לרתיחה

בתאבון
טיפים מיוחדים:
אפשר להשתמש בו לאורז לשניצל
(אשמח לשמוע תגובות )
רמת הקושי:
1