דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י מלי סיקרון
לרשימת המתכונים המלאה של מלי סיקרון

שם המתכון:
מרק עוף תימני (את העוף אפשר להחליף עם בשר)
החומרים הדרושים:
4 נתחים של עוף (אם זה בשר אפשר לחתוך אןתו לכמה מנות)
חוויאג' (תבלין למרק )
א. מרק עוף
פלפל
צרור כוסברה
בצל ירוק (5בצלים)*
1 ראש של שום
כ -5 חתיכות בינוניות של דלעת
4 קישואים
4 תפוחי אדמה חתוכים לחתיכות גדולות
וכמובן מים
אופן ההכנה:
שמים בסיר רחב וגבוה מים וחתיכות של העוף, מביאים לרתיחה ןמוציאים את המים המלוכלכים עם מצקת.

לאחר הרתיחה מוסיפים את כל הירקות לתוך הסיר ומביאים לרתיחה נוספת.

מוסיפים את התבלינים ומקטינים את האש ומבשלים עד לריכוך הירקות וכמובן העוף.

בתאבון
טיפים מיוחדים:
אפשר לאכול עם המרק גם חילבה וכמובן סלוף.
רמת הקושי:
2