דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י סילבי בניסטי
לרשימת המתכונים המלאה של סילבי בניסטי

שם המתכון:
גבינת ברי בציפוי אגוזים
החומרים הדרושים:
1/2 כוס אגוזי קליפורניה קלויים
1/4 כוס קמח
1/2 כוס חלב
1 ביצה טרופה
2 כיכרות גבינת ברי (במשקל 250 גרם כ"א) חתוכות ל - 8 פלחים
שמן לטיגון עמוק
פירות טריים (להגשה כתוספת)
מבחר קרייקרים (להגשה כתוספת)
אופן ההכנה:
הכנת הציפוי לגבינת הברי:
מכניסים למעבד מזון האגוזים והקמח ומעבדים לפירורים דקים.
בקערה קטנה טורפים את החלב עם הביצה.
זורים הפירורים על פלחי הגבינה וטובלים בביצה ומצפים שוב את הפלחים בתערובת הפירורים ומהדקים היטב כך שתערובת תכסה כליל את הגבינה.
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הגבינות כ - 1 עד 2 דקות עד שיזהיבו משני הצדדים.
מגישים חם עם פירות טריים וקרייקרים.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1