דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י סילבי בניסטי
לרשימת המתכונים המלאה של סילבי בניסטי

שם המתכון:
כבד בקר
החומרים הדרושים:
1/2 ק"ג כבד בקר
1 בצל גדול
1 כף מרק עוף
1 כפית כמון
1 כף פפריקה מתוקה
2 גמבה
אופן ההכנה:
לצלות הכבד לשטוף במים, לשים הכבד במסננת גדולה ולהמליח עם מלח, להניח כ - 1/4 שעה ואח"כ לשטוף במים.
לפרוס אותם לרצועות רחבות.
לטגן הבצל להוסיף הכבד + התבלינים ורצועות הגמבה + 1/2 כוס מים ולבשל על אש קטנה.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1