דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י שולמית שכט
לרשימת המתכונים המלאה של שולמית שכט

שם המתכון:
עוגת פרג
החומרים הדרושים:
החומרים:
3 ביצים
1/2 כוס שמן
1/2 1 כוסות סוכר
1 כוס קמח תופח
100 גר' פרג טחון
100 גר' קוקוס
1 גביע אשל.

קרם השוקולד:

50 גר' שוקולד מריר
1 כף קקאו
4 כפות אבקת סוכר
4 כפות חלב
1/4 חבילה מרגרינה ללא מלח (50 גר')
מעט וניל, מעט רום


אופן ההכנה:
לערבב היטב את הביצים, שמן וסוכר אפשר ידנית או במיקסר או בפוד-פרוססור. להוסיף - קמח,פרג, קוקוס ואשל. לערבב שוב לעיסה אחידה ולשפוך העיסה לתבנית משומנת עגולה מס' 28 או מלבנית ולאפות עד שמזהיב (לא לשרוף).
כשהעוגה מתקררת מצפים בקרם שוקולד.

הכנת קרם השוקולד:
להמיס בסיר מעל להבה קטנה (רצוי להניח פחית מתחת לסיר) שוקולד, קקאו, אבקת סוכר וחלב תוך כדי בחישה.
לאחר ההמסה להוריד מהאש ולהוסיף 1/4 חבילה מרגרינה, וניל ורום. לערבב ולצפות את העוגה.
לצנן ולהכניס למקרר.

רצוי לפני ההגשה לשמור את העוגה מחוץ למקרר כחצי שעה.

טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1