|
מתכון זה הוגש ע"י שולמית שכט לרשימת המתכונים המלאה של שולמית שכטשם המתכון: | | החומרים הדרושים: | החומרים:
3 ביצים
1/2 כוס שמן
1/2 1 כוסות סוכר
1 כוס קמח תופח
100 גר' פרג טחון
100 גר' קוקוס
1 גביע אשל.
קרם השוקולד:
50 גר' שוקולד מריר
1 כף קקאו
4 כפות אבקת סוכר
4 כפות חלב
1/4 חבילה מרגרינה ללא מלח (50 גר')
מעט וניל, מעט רום
| | אופן ההכנה: | לערבב היטב את הביצים, שמן וסוכר אפשר ידנית או במיקסר או בפוד-פרוססור. להוסיף - קמח,פרג, קוקוס ואשל. לערבב שוב לעיסה אחידה ולשפוך העיסה לתבנית משומנת עגולה מס' 28 או מלבנית ולאפות עד שמזהיב (לא לשרוף).
כשהעוגה מתקררת מצפים בקרם שוקולד.
הכנת קרם השוקולד:
להמיס בסיר מעל להבה קטנה (רצוי להניח פחית מתחת לסיר) שוקולד, קקאו, אבקת סוכר וחלב תוך כדי בחישה.
לאחר ההמסה להוריד מהאש ולהוסיף 1/4 חבילה מרגרינה, וניל ורום. לערבב ולצפות את העוגה.
לצנן ולהכניס למקרר.
רצוי לפני ההגשה לשמור את העוגה מחוץ למקרר כחצי שעה.
| | טיפים מיוחדים: | | | רמת הקושי: | 1 |
| | |
|