דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י נירי אלרט
לרשימת המתכונים המלאה של נירי אלרט

שם המתכון:
כבד עוף ביין של גיא
החומרים הדרושים:
1/2 ק"ג כבד עוף
שמן לטיגון במחבת
3 בצלים פרוסים לחצי ולפרוסות דקות
מלח
פלפל לבן
אגוז מוסקט
1/2 כוס יין אדום יבש
1/2 כוס שמנת מתוקה או צימחית
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצלים על אש גבוהה עד להזהבה
מוסיפים הכבדים לסגירה קצרה
מתבלים
מוסיפים יין ומצמצמים אותו קצת
מוסיפים שמנת ומצמצמים קצת.
מגישים עם:1. טוסטים 2. מערבבים עם פסטה. 3. פירה ת"א
טיפים מיוחדים:
אם הצימצום לוקח זמן רב, כדאי להוציא את הכבדים לצד ולהחזיר לאחר שהרוטב הסמיך קצת.
גיא הוא תלמיד שלי ,שעובד במסעדה וחובב בישול מושבע
רמת הקושי:
1