|
מתכון זה הוגש ע"י יהודית אלוני לרשימת המתכונים המלאה של יהודית אלונישם המתכון: | | החומרים הדרושים: | 1 חציל מקולף וחתוך לצ'יפסים ארוכים
2 פלפלים אדומים חתוכים לצ'יפס
מעט שמן
1/4 כוס חומץ
1/2 כוס מים
1/2 בקבוק קטשופ
4 שיני שום
1 כף פפריקה מתוקה
2 סוכרזית או מעט סוכר | | אופן ההכנה: | לחמם מעט שמן בסיר ולהכניס את רצועות הגמבה והחציל
לערבב כ - 1/4 שעה
להוסיף את יתר החומרים
ולבשל כ - 40 דקות | | טיפים מיוחדים: | קל להכנה ומאוד טעים | | רמת הקושי: | 1 |
| | | |