|
מתכון זה הוגש ע"י שירה זיו לרשימת המתכונים המלאה של שירה זיושם המתכון: | | החומרים הדרושים: | עוף שלם מחולק לחלקים
3כפות קטשופ
3 כפות דבש
3 כפות סויה
3 כפות יין יבש או חצי יבש לא חשוב לבן או אדום
1 כפית גדושה חרדל
1 כף שום כתוש
| | אופן ההכנה: | בקערה מערבבים היטב את כל החומרים
מכניסים לתוך הקערה את העוף ומורחים כל חלק בנפרד היטב
משהים כשעתיים במקרר
לאחר מכן אופים בטורבו במשך כשעה ורבע ..או יותר עד שהעוף יוצא שחום יפה.
בתאבון | | טיפים מיוחדים: | אין צורך לכסות את התבנית | | רמת הקושי: | 2 |
| | | |