דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י שולמית שכט
לרשימת המתכונים המלאה של שולמית שכט

שם המתכון:
רולדות במילוי ממרח תמרים
החומרים הדרושים:
3 כוסות קמח תופח
1 חבילה מחמאה רכה
1/2 כוס מים
3 כפות סוכר

מילוי התמרים:
ממרח תמרים
מעט קינמון
מעט רום
קליפת תפוז (במידה ויש)

לערבב ביחד.
אופן ההכנה:
ללוש מכל חומרי הבצק, בצק חלק וגמיש. לחלק ל-3 כדורים . מכל כדור נפתח עלה ועליו נמרח את המילוי.(במידה והבצק דביק להוסיף מעט קמח).
לגלגל לרולדה. לרפד תבנית בנייר אפייה ומעל להניח את הרולדות. אופים עד שמזהיב בחום של 170 מעלות, כחצי שעה)
למרוח בחלמון של ביצה. לאפות עד שמזהיב.
כשמוציאים מהתנור לחתוך לפרוסות.

הערה: אפשר למלא הבצק בכל מילוי אחר שאוהבים.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1