דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י רות כדורי
לרשימת המתכונים המלאה של רות כדורי

שם המתכון:
עוגת קונקורד מדהימה!!
החומרים הדרושים:
רשימת חומרים למרנג:
חלק א
1 כוס סוכר
5 חלבונים
1 כף אבקת סוכר
1 כפית קקאו
חלק ב:
קרם שוקולד:
רשימת חומרים:
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גר´ שוקולד מריר
חלק ג ואחרון
1 מיכל שמנת מתוקה, נוסף
1 כף סוכר
אופן ההכנה:
אופן הכנה:
חלק א
1. מקציפים חלבונים עם סוכר עד קבלת קצף יציב.
2. מנפים פנימה אבקת סוכר וקקאו ומקפלים בעזרת מרית באופן ידני.
3. אופים שעתיים ב-110 מעלות, בצורת מקלות ו- 2 פלטות בקוטר 24 ס"מ.
חלק ב
אופן הכנת הקרם:
מרתיחים שמנת מתוקה ויוצקים על השוקולד. מערבבים עד המסה מוחלטת של השוקולד.
שומרים במקרר למשך שעתיים.
חלק ג אחרון +הרכבת העוגה
מקציפים את השמנת והסוכר ביחד עם השוקולד המבושל, עד קבלת קרם שוקולד יציב.
הרכבת העוגה:
תבנית בקוטר 24 ס"מ
מניחים פלטת מרנג ומעל שכבת קרם שוקולד.
חוזרים על פעולה זו, פעם נוספת ובסוף מניחים את מקלות המרנג. בוזקים מעל, אבקת קקאו.



טיפים מיוחדים:
לא לוותר!! לא להתייאש מזמן האפייה !!
שווה כל פיסת מאמץ
רמת הקושי:
2