דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י מור אבגי
לרשימת המתכונים המלאה של מור אבגי

שם המתכון:
סמבוסק (עיראקי) או פולני מה שתחליטו
החומרים הדרושים:
20 ג"ר שמרים
- 1.3/4 כוסות מים
- 3 כוסות קמח
- 100 ג"ר מרגרינה .
*מלית אפשר במה שרוצים אני אוהב חומוס*

1 חומוס בשימורים - כפית שטוחה בהרת עמבה - כפית כמון - 2 כפיות מלח - חצי כפית פלפל שחור - חצי כפית פפריקה חריפה - 3 כפות שמן - 2 בצלים קצוצים ומטוגנים קלות.
אופן ההכנה:
*בצק*
ללוש את כל החומרים לתערובת אחידה ,לתת לבצק לנוח כ 3/4 שעה .ליצור עיגולים, לפתוח כל עיגול עם מערוך, למלא במלית באמצע לקפל ולהדק שוליים עם מזלג .
*לטגן בשמן עמוק עד להזהבה*

*מלית*
לערבב הכל יחד
טיפים מיוחדים:
בצק זה ניתן למילוי גבינות,פטריות עם תירס,וכל מה שתרצו.
*ניתן לאפות את הבצק במקום לטגן (מומלץ עם מילוי גבינות)
**לקמח את משטח העבודה למניעת הידבקות הבצק לשולחן**
רמת הקושי:
4