שם המתכון: |
סמבוסק (עיראקי) או פולני מה שתחליטו | |
|
החומרים הדרושים: |
20 ג"ר שמרים
- 1.3/4 כוסות מים
- 3 כוסות קמח
- 100 ג"ר מרגרינה .
*מלית אפשר במה שרוצים אני אוהב חומוס*
1 חומוס בשימורים - כפית שטוחה בהרת עמבה - כפית כמון - 2 כפיות מלח - חצי כפית פלפל שחור - חצי כפית פפריקה חריפה - 3 כפות שמן - 2 בצלים קצוצים ומטוגנים קלות. |
|
אופן ההכנה: |
*בצק*
ללוש את כל החומרים לתערובת אחידה ,לתת לבצק לנוח כ 3/4 שעה .ליצור עיגולים, לפתוח כל עיגול עם מערוך, למלא במלית באמצע לקפל ולהדק שוליים עם מזלג .
*לטגן בשמן עמוק עד להזהבה*
*מלית*
לערבב הכל יחד |
|
טיפים מיוחדים: |
בצק זה ניתן למילוי גבינות,פטריות עם תירס,וכל מה שתרצו.
*ניתן לאפות את הבצק במקום לטגן (מומלץ עם מילוי גבינות)
**לקמח את משטח העבודה למניעת הידבקות הבצק לשולחן** |
|
רמת הקושי: |
4 |