דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י מלי סיקרון
לרשימת המתכונים המלאה של מלי סיקרון

שם המתכון:
מרק עדשים אדומים
החומרים הדרושים:
2 כוסות עדשים אדומים
חצי חבילה כוסברה חתוכה
בצל 1 גדול חתוך
2כפות אבקת מרק עוף
כורכום כף 1

אופן ההכנה:
מרתיחים את העדשים לאחר שניקינו אותן בסיר עם מים (בערך 5 כוסות )
בזמןם שהעדשים מתבשלות מכניסים את הבצל הכוסברה למעבד מזון וחותכים.
לאחר מכן מוסיפים לסיר ומתבלים בא.מרק וכורכום.

אין צורך בשמן.

ממש טעים לימי החורף
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1