דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י ריי מילר
לרשימת המתכונים המלאה של ריי מילר

שם המתכון:
בישקוטי שקדים ושוקולד
החומרים הדרושים:
מקור: joyofbaking.com
¾ כוס (110 גר') שקדים מולבנים שלמים, קלויים וחתוכים בגסות
2/3 כוס (135 גר') סוכר
2 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל
3/4 כפית אבקת אפיה
1/8 כפית מלח
¾ 1 כוסות (245 גר') קמח
110 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל-180 מעלות.
2. לקלות את השקדים 8-10 דקות או עד שמשחימים קלות.
לקצוץ ולקרר.
3. בקערה, לערבב ביצים וסוכר, עד שנוצר קצף סמיך, בהיר
ורך. להוסיף ולבחוש פנימה גם את הווניל.
4. בקערה נפרדת, לערבב קמח, אבקת אפיה ומלח.
5. לערבב עם תערובת הביצים עד שאחיד.
6. לקפל פנימה את השוקולד והשקדים.
7. להעביר את הבצק לתבנית עם נייר אפיה, וליצור כיכר,
בידיים רטובות,משום שהבצק דביק מאוד.
8. לאפות 25 דקות, או עד שמתקשה. לקרר 10 דקות.
9. לפרוס את הכיכר באלכסון במרווחים של 2.5 ס"מ, ולהניח
על נייר אפיה,בצד החתוך.
10. לאפות עוד 10 דקות, ואח"כ להפוך את העוגיות ולאפות
עוד 15 דקות.
טיפים מיוחדים:
מומלץ לקפה, עוגיות מדהימות, עשיתי אותם אתמול
רמת הקושי:
2