דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י מרילו בן-חור
לרשימת המתכונים המלאה של מרילו בן-חור

שם המתכון:
אטריות דקיקות ובורגול ובצל
החומרים הדרושים:
1 כוס אטריות דקות של פרפקטו
1 כוס בורגול גס מושרה במים
1 בצל קצוץ דק ומטוגן
1 קופסאת רסק עגבניות קטנה
אופן ההכנה:
1 לטגן את הבצל בשמן ולהוציא לצלחת
2 באותו השמן של הבצל לטגן מעט את האטריות לשמור שלא
ישרפו
3 לשטוף את הבורגול ולהוסיף לאטריות המטוגנות + כוס וחצי מים
רותחים והרסק, לתבל בפלפל ומלח אפשר מעט אב' מרק. לבשל בזהירות באש קטנה עד שיספגו כל הנוזלים ואז לפזר את הבצל הקצוץ והמטוגן. כל תהליך הבישול לערך 5 דקות
לכסות את הסיר במגבת ולהמתין עוד כ-7-8 דקות.
טיפים מיוחדים:
אפשר לפזר בתום הבישול מיקס פירות יבשים
רמת הקושי:
1