דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י ריקי ברוך
לרשימת המתכונים המלאה של ריקי ברוך

שם המתכון:
"שאריות עוף" במחבת
החומרים הדרושים:
נתחי עוף מבושלים או אפויים- ללא עור ועצמות
בצל גדול קצוץ לקוביות
קוביות מפלפל גמבה גדול
מלח. פלפל, מעט אריסה לתיבול
אופן ההכנה:
במחבת גדולה מחממים מעט שמן ומאדים את קוביות הבצל והגמבה. מוסיפים את שאריות העוף לאחר חיתוך לקוביות או רצועות קטנות. מאדים על אש בינונית-קטנה. מתבלים ומכסים. מנמיכים את האש לבישול איטי של רבע שעה. מגישים חם.
טיפים מיוחדים:
הפסקתי לזרוק את נתחי העוף "של אתמול" ויצרתי תבשיל שנחטף ללא שאלות מיותרות לצד אורז, תפוחי אדמה או מקרוני.
קל וחסכוני.
רמת הקושי:
1