דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י מלי סיקרון
לרשימת המתכונים המלאה של מלי סיקרון

שם המתכון:
חזה עוף ממולא בבשר
החומרים הדרושים:
5 פרוסות שניצל דקות

חומרים למילוי השניצלים:
1/2 קילו בשר טחון
חצי חבילה כוסברה קצוצה דק
בצל מגורד בפומפיה
פפריקה פלפל שחור כמון קורט אגוז מוסקט

מוצרים לטיגון:
1/4 כוס שמן
פרורי לחם
ביצה
ושמן לטיגון

חומרים לרוטב::
קופסא קטנה של רסק עגבניות
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
קופסה פטריות
פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות.
אופן ההכנה:
1. שמים בקערה את כל חומרי המילוי ומכינים "בצק" כמו לקציצות
מניחים בצד.
2. לוקחים שניצל אחד וממלאים בו את "עיסת הקציצות ומגלגלים
שמים קודם בביצה שתובלה עם מעט א. מרק עוף וטובלים
בפירורי לחם.

3. מטגנים
(לחזור על כל הפעולות עם יתר חתיכות השניצל)

מכינים את הרוטב:

מטגנים את הבצל חתיכות הפטריות ופלפל האדום מטגנים כ- 5דקות
מוסיפים את רסק העגבניות,לתבל בפפריקה מתוקה פלפל א. מרק עוף ומערבבים.
לפני הוספת המים הרותחים מסדרים יפה בסיר את חתיכות השניצל המטוגנות ומוסיפים מים רותחים מעט מעל השניצלים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה במשך 45 דקות.
בתאבון.
טיפים מיוחדים:
אפשר לחסוך את החלק של טיגון השניצלים- שמים בתנור כ- 5 דקות בחום גבוה כך שהשניצלים הופכים מעט לבנים, מוסיפים לרוטב ומבשלים.אפשר להגיש עם אורז לבן או עם ארטישוק ירושלמי.
רמת הקושי:
3