דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י הודיה מויאל
לרשימת המתכונים המלאה של הודיה מויאל

שם המתכון:
ירקות ברוטב פסטה.
החומרים הדרושים:
ירקות קפואים סנפורסט
רסק עגבניות
תבלינים לפי הטעם
גבינה צהובה
גבינה בולגרית
בצל
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת "ווק" עם מעט שמן זית ואבקת מרק פטריות, כשהבצל נהיה שחום מוסיפים 2 כפות גדושות רסק עגבניות מלח פלפל ומרק עוף ולאחר מכן 3 כוסות מים רותחים מערבבים היטב עד לקבלת מרק ללא גושים. ומוסיפים את הירקות הקפואים לאחר סינון במים רותחים (תהליך של חצי בישול) מבשלים כ-10 דקות על אש גבוה מגישים לקערה ומוסיפים קוביות גבינה בולגרים מערבבים ולאחר מכן מוסיפים גבינה צהובה מגוררת מעל....
בתיאבון!
טיפים מיוחדים:
רצוי לחכות כ3 דקות עד האכילה כדי שהגבינה הצהובה תימס ותהפוך למוקרמת...
רמת הקושי:
1