חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

מתכון זה הוגש ע"י חגית דסקל
לרשימת המתכונים המלאה של חגית דסקל

שם המתכון:
חזה עוף בטריאקי
החומרים הדרושים:
1 ק"ג חזה עוף חתוך לשניצלים / קוביות / רצועות
2-3 בצלים פרוסים או קצוצים
רוטב טריאקי
שום כתוש
ג'ינג'ר כתוש
(ניתן לחלופין להשתמש ברוטב טריאקי המכיל כבר ג'ינג'ר ושום כתושים)
עד חצי כוס שמן קנולה
אופן ההכנה:
מחממים כ 3 כפות שמן במחבת טפלון
מוסיפים בצל + ג'ינג'ר + שום (או רק בצל אם משתמשים ברוטב המכיל שום וג'ינג'ר)
לאחר טיגון חלקי של הבצל מזיזים אותו להיקף המחבת ומוסיפים את העוף. מטגנים עד להזהבה והופכים.
לאחר שהצד השני מזהיב מוסיפים רוטב טריאקי (כפית-כף על כל סטייק, בהתאם לעוצמת הטעם הרצויה). לאחר כדקה הופכים ומפזרים את הרוטב על כל חתיכות העוף.
טעים עם אורז לבן ותוספת ירק עדין (קישוא, שעועית ירוקה וכו')
טיפים מיוחדים:
ניתן להשתמש ברוטב טריאקי המכיל ג'ינג'ר ושום
רמת הקושי:
1