דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י סתו שמעוני
לרשימת המתכונים המלאה של סתו שמעוני

שם המתכון:
פסטה ברוטב עגבניות שיכור
החומרים הדרושים:
- 7 עגבניות בשלות, אדומות ועסיסיות קלופות וקצוצות דק.
- 2 בצלים בינוניים קצוצים.
- 5 שיני שום קצוצות.
- 4 פלפלים אדומים חתוכים.
- 3 גזרים מגוררים.
- 50 גרם רסק עגבניות איכותי.
- 1/4 כוס שמן זית איכותי.
- תבלינים: מלח, פלפל, אורגנו (רצוי טרי).
- 3 כפות פטרוזיליה קצוצה.
- מעט וודקה איכותית.
אופן ההכנה:
1. מטגנים בשמן את הבצל והשום בסיר על אש בינונית-נמוכה.
2. מוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן.
3. מוסיפים את הפלפלים עד להתרככות.
4. מוסיפים את העגבניות לתוך הסיר.
5. מוסיפים עוד שמן זית, את הרסק ואת התבלינים ומנמיכים את האש (לא להוסיף עדיין את הפטרוזיליה והוודקה)
6. מכבים את האש ומוסיפים את הוודקה ואת הפטרוזיליה.
בתיאבון!
טיפים מיוחדים:
יש להוסיף את הוודקה רק בסוף הבישול! היא מתאדה בזמן הבישול ולכן מוסיפים אותה רק בסוף.
רמת הקושי:
1