דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י אילנית כץ
לרשימת המתכונים המלאה של אילנית כץ

שם המתכון:
מרק בשר
החומרים הדרושים:
1/2 ק"ג בשר כתף
1-2 בצלים מקולפים
2 גזרים
1 קישוא
1 שורש סלרי מנוקה עם עלים
1 שורש פטרוזיליה
צרור פטרוזיליה או שמיר שטופים
1 כף מרק עוף
מלח, פלפל
מים לכיסוי הבשר והירקות
1-2 עצמות עגל
אופן ההכנה:
מכניסים לסיר את הבשר והעצמות וממלאים מים לכיסוי, מביאים לרתיחה ומסירים בכף את הקצף שנוצר. מוסיפים את הירקות והתבלינים, שמים על הסיר מכסה(לא סוגרים לגמרי) וממשיכים לבשל על אש קטנה בין שעה וחצי לשעתיים, או עד שהבשר רך למגע.

מוציאים את הבשר לקערה, מקשטים בירקות ומסננים את המרק.
מגישים חם.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1