דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י רות בר-און
לרשימת המתכונים המלאה של רות בר-און

שם המתכון:
עוגת בננות
החומרים הדרושים:
1 וחצי כוסות קמח תופח
1 ורבע כוסות סוכר
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1 כוס מחית בננות
1 גביע שמנת חמוצה
חצי כוס שמן
2 ביצים שלמות
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים במערבל או במעבד מזון מצויד בלהב פלסטיק.

יוצקים לתבנית אפיה ואופים בערך 35 עד 45 דקות.
טיפים מיוחדים:
ניתן להקפיא את העוגה הזאת ועם הפשרתה , היא כמו טריה.
רמת הקושי:
1