דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י אסתר ריבלין
לרשימת המתכונים המלאה של אסתר ריבלין

שם המתכון:
מרק עדשים
החומרים הדרושים:
בצל גדול קצוץ
4 גזים קלופים
3 קישואים קלופים
מרק עוף מסונן או מים וכף אבקת מרק
מלח פלפל
חצי כוס עדשים כתומות, רחוצות
אופן ההכנה:
מגרדים גזרים וקישואים על פומפיה גסה, מחממים בסיר מעט שמן ומאדים עד שמזהיב. מוסיפים גזרים וקישואים מגוררים ומאדים 5 דקות. מוסיפים מים או מרק צח כפול מגובה הירקות.
כשרותח, מוסיפים כף אבקת מרק, מלח, פלפל ועדשים, מבשלים עד שהעדשים מתרככות מאוד.
אפשר להוסיף קווקר או גריסים.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1