דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
מתכון זה הוגש ע"י נעם סלע
שם המתכון:
תבשיל פטריות
החומרים הדרושים:
20 פטריות טריות , 3 תפוחי אדמה גדולים, 2 בצלים גדולים, 4 ביצים, שמן טיגון, מלח, אורגנו, וכל תיבול אחר יתקבל בברכה.
אופן ההכנה:
1.מנקים את הפטריות וחותכים לחתיכות מרובעות בינוניות, חותכים את הבצל ותפוחי האדמה למרובעים קטנים. 2. מטגנים את התפוחי אדמה ככה שלא ידבקו למחבת, אחרי שהם זהובים מוסיפים את הבצל והפטריות, לאחר כמה דקות מתבלים על פי טעם אישי. 3. לאחר שהכל הפך להיות אחיד זאת אומרת התפוחי אדמה והבצל זהובים היטב והפטריות כהות, מוסיפים את הביצים ומערבבים כמה דקות ומגישים חם.
טיפים מיוחדים:
רצוי עם פטריות טריות וקטופות ביער (בחורף כשיש כאלה), בתאבון!
רמת הקושי:
1